Jälleen on aikaa vierähtänyt edellisestä päivityksestä ja kesä on jo tulossa hyvää vauhtia. Kevään tulo on tuonut myös mukanaan allergiaoireet. Aadalla ja Aatulla on molemmilla tällä hetkellä korvatulehdukset, Aatulla nyt on ollut niitä muutenkin taas, mutta Aadalle kevät toi sen. Samoin Aadalla on alkanut jo iho kutisemaan ja siihen on haettu antihistamiinilääkitys. Nyt vaan toivotaan, että se auttaa myös siitepölykauden pahetessa.

Tuossa aiemmin keväällä huomasin Aatulla pienen patin suupielessä, joka viikon kuluttua huomaamisesta leikattiin pois ja lähetettiin patologille tutkittavaksi. Kyseessä oli hyvänlaatuinen pyörösolukasvain, jonka ei pitäisi uusiutua kun näyte vaikutti siltä, että saatiin leikattua kokonaan pois. Haavakin parani tosi hyvin, Aatu reppana joutui kylläkin pitämään kauluria niin kauan kuin oli tikitkin ja yhden kaulurin se sai pistettyä kappaleiksi siinä ajassa. Kuuli varmaan että eläinlääkäri lupasi ottaa kaulurin aiemmin pois, mutta emäntä ei totellut. Nivelrikko Aatulla on tällä hetkellä taas rauhallinen, ei siis ole kipeä. Kun lumet lähti pyöräteiltä, nivelrikko vaivasi sen verran että lenkkejä piti lyhentää ja kipulääkettä antaa. Ilmeisesti teillä ollut lumi pehmensi sen verran askeltamista että kun ne yhtäkkiä hävisi, olikin kovempi alusta kävellä.

Treenauksen saralla Aatu ja Elsa on viettänyt hiljaiseloa. Aada aloitti taipparitreenit tällä viikolla ja tavoitteena on jossain vaiheessa käydä taippareissa jos allergia antaa myöden treenata. Elsa on jäämässä pikkuhiljaa eläkkeelle agilitystä, Katsotaan käykö alkukesästä jossain kisoissa, aika näyttää.